Линда Петкова може да се похвали с първата си корица за българско списание.Избрахме да

...
Линда Петкова може да се похвали с първата си корица за българско списание.Избрахме да
Коментари Харесай

Жената на Петков изгря върху корица на списание

Линда Петкова може да се похвали с първата си корица за българско списание.

" Избрахме да я сложим на корицата на списанието, тъй като харесахме излъчването й на блага, работеща жена, майка на три деца, която - макар новата й роля на брачна половинка на министър председател - продължава да приказва умерено, обикновено, да е съсредоточена върху фамилията и дребния си бизнес. Обикновеното е новият разкош, още повече в последно време, когато обществото ни е разграничено в страстите си за следващ път ", изясняват претекстовете си да снимат премиерската брачна половинка от списание " Ева ".

По време на изявлението е станало ясно, че Линда не основава безсмислена отдалеченост и не показва безчувственост на характера, каквато се е усещала понякога от други  " високопоставени " дами от политиката или бизнеса.

" Тя качва в обществените мрежи фотоси на татуировките си, подготвена е да отдели доста време за препоръки на човек, потърсил я в пекарната й, в чието семейство също има дете с диабет. Обича да върви пешком и по тази причина фамилната електрическа кола си стои в гаража, изключително в този момент, когато брачният партньор й няма време за обичаните пътувания из страната ", анонсират още изявлението с премиершата от списанието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР